Evde serum takma fiyatı 2024 serum takma hizmeti İstanbul?

Evde serum takma fiyatları 2024?

Evde serum takma fiyatları 2024?

Evde serum takma

Evde serum takma işlemi Sıhhat Sağlık Kabini hemşire uygulamaları arasında yer alan hizmetlerin başında yer almaktadır. Ülkemizde yıllarıdır evde serum takma işlemi evde tedavi görmek isteyen hasta ve hasta yakınları tarafından tercih edilmektedir. 2019 yılından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkların ortaya çıkması ile evde serum takma işlemi daha da önem kazandı. Eskiden sadece yatalak ve yaşlı hastaların evde tedavisinde destek olarak kullanılan serum, pandemi döneminde hemen hemen tüm yaşlara hitap etmeye başladı. Salgın hastalıklarla birlikte mutasyona uğrayan ve çeşitli varyantlara bölünen hastalıkların evde tedavi edilmesinde kullanılan evde serum takma işlemi doğrudan salgın hastalıkların kolay atlatılabilmesine olanak sağlamaktadır. Evde serum takma çeşitli hastalıkların önüne geçmektedir. Evde serum takma Sıhhat Sağlık Kabini ekibi tarafından hastanın doğrudan şikayetine göre hazırlanmaktadır. Çünkü her bireyin şikayet öyküsü farklıdır. Bu nedenle hazırlanan serum içeriği çoğu zaman kişiye özeldir. Evde serum takma hizmeti İstanbul Avrupa Yakası başta olmak üzere İstanbul’un tüm lokasyonlarında uygulanabilmektedir. Peki, evde serum takma fiyatı ya da ücreti ne kadar? Evde serum takma kaç TL?

Evde serum takma fiyatı? Evde serum takma ücreti?

Evde serum takma fiyatı veya evde serum takma ücreti evde serum taktırmak isteyen bireylerin sıklıkla takıldıkları konular arasında yer almaktadır. Evde serum takma ücreti aslında hasta ve hasta yakınının bir hastaneye gidiş geliş süreci ve harcadığı paranın yüze ellisinden daha cazip bir fiyata denk gelmektedir. Zaten evde sağlık hizmetleri günümüzde lüks değildir, sadece yaşamsal faktörlerin devamlılığını sağlamak için önemli ihtiyaçlardır.  Evde serum takma fiyatı özel Sıhhat Sağlık Kabini bünyesinde gidilen lokasyonlara göre farklılık göstermektedir. Söz konusu serum takma işleminin kabinde yapılması durumunda serum fiyatlarının daha ekonomik olduğunu belirtmemizde de fayda vardır. Sıhhat Sağlık Kabini olarak özellikle İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Bakırköy, Zeytinburnu gibi lokasyonlarda evde serum ücreti oldukça caziptir. İstanbl Avrupa yakası ve İstanbul Anadolu yakasında evde serum takma ücreti, lokasyonun uzaklığı nedeni ile biraz farklılık gözetecektir. Ancak tüm bu koşullar göz önünde bulundurulduğunda Sıhhat Sağlık Kabini olarak sağlık alanında İstanbul genelinde ekonomik fiyat politikası ile her hastanın evine sağlık ve sıhhat götürmenin mutluluğunu yaşamaktan başka bir çabamız bulunmamaktadır. Evde serum takma fiyatı ve ücreti için kurumsal destek hattımızı aramanız yeterlidir.

Evde serum takma hizmeti İstanbul

Evde serum takma hizmeti İstanbul genelinde sağlık kabinimiz ve ekibimiz tarafından yapılmaktadır. İstanbul’un her iki yakasında mobil ekiplerimiz tarafından dakikalar içinde evde sağlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Evde serum takma hizmeti İstanbul gibi büyük şehirlerde önemlidir. Zaman ve ekonomik açıdan önemlidir.  Evde serum takma acil işlemler sınıfında yer almaktadır. Bu hassasiyete önem veren deneyimli ekibimiz İstanbul genelinde evde serum takma hizmeti sunmaktadır.

Doktorlar ve hekimler tarafından öngörülen ve daha önce tanısı konulmuş hastalıkların evde tedavi sürecinde reçete edilen ilaçlar uzman hemşirelerimiz tarafından uygulanmaktadır. Evde serum takma hizmeti ağız yoluyla beslenemeyen hastalara damar yolundan verilmektedir. Ayrıca enfeksiyon gibi acil durumlarda, ameliyat sonrası hastaların tedavi sürecinde, kemoterapi kanser hastalarının tedavilerinde, hastane korkusu olan bireylere, salın hastalıklar, mutasyonlar ve çeşitli varyantların tedavisinde evde serum takma işlemine ihtiyaç duyulmaktadır.

Evde serum takma hizmeti kabinimizin deneyimli hemşireleri tarafından steril koşullara uygun, hijyenik ortamında gerçekleştirilmektedir.

İnsanların güvenli ve kendi kaderini tayin eden bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyoruz! Hasta bakımı mutlaka hastanede yapılmak zorunda değildir. Evde bakım hizmeti ile de hastanede kalmanın önüne geçilebilir. Nadir hastalıkları olan hastaların bakımında uzmanız ve çok çeşitli endikasyonlar için evde tedavinin uygulanmasını destekliyoruz. Bugün tüm dünyada evde bakım tıbbi tedavi planının bir parçası olarak kabul edilmektedir. Evde hemşirelik bakımı ilke olarak, bakıma muhtaç hastanın kendisinin veya aynı hanede yaşayan bir kişi için verilen hizmetler bütünüdür. Hastanede yatan hastalara sıklıkla uygulanan serum takma işlemi,  evde tedavisi devam eden isteyen hastalarda da hekim reçetesi doğrultusunda uygulanmaktadır.

112 eve gelip serum takıyor mu?

112 eve gelip serum takıyor mu diye merak eden bireyler için 112 yalnızca acil durumlar, kaza, afet, yangın v.b durumlarda gelip hastanın hastaneye sevk sürecinde serum takmaktadır. Bunun dışında 112 randevu alınarak evde serum takma işlemi için gelmemektedir. Bu hususta evde sağlık ve hemşire hizmetleri, evde serum takam işlemleri sağlık kabinleri aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Sıhhat Sağlık Kabini olarak eve gelip serum takmaktan ve hastalarımızın serum tedavisi sonrasında takibini yapmaktan onur duyuyoruz.

Evde serum takılıyor mu?

Evde serum takılabilmektedir. Ancak damar yolu açma ve serum içine ilave edilen ilaçların dozu baz alındığında evde serum işlemlerinin uzman hemşire tarafından uygulanması en doğru yaklaşımdır.

Serum nasıl takılır evde?

Serum tek başına ya da hasta yakınları tarafından amatör biçimde takılmaz. Bu durumda mutlaka bir hemşireden yardım alınması gerekmektedir.

İshal için evde serum hazırlama!

İshal ve çeşitli enfeksiyon hastalıkları için evde serum hazırlama işlemi tamamen uzman hemşire ve sağlık keibi tarafından gerçekleştirilmelidir.

Korona hastalarına evde serum!

Koronanın hayatımıza girmesi ile korona hastalarına evde serum işlemi de artış göstermiştir. Korona hastaları evde serum hizmeti ile, ağrı, solunum, yüksek ateş gibi sorunlarını minumuma indirgemişlerdir.

Evde serum takmak yasal mı? Evde serum takılır mı?

Evde serum takılması, doktor, hekim ve uzman hemşire tarafından reçete edilmişe yasaldır. Aksi halde bireyin kendi başına serum taktırması sağlık açısından da riskli olabileceği için yasal sınırlar içinde de yer almamaktadır.

Bir yanıt yazın

☎ Ara | Sıhhat Sağlık Kabini